Termeni si conditii utilizare site

 1. Informatii cu caracter general. Operatorul online

Web site-ul www.elevatix.ro numit in continuare “Website-ul” sau „magazinul online”, apartine societatii SC MAXLAB SRLdenumita in continuare “societatea” cu sediul social în Sat Valea Lupului (Com. Valea Lupului) Str. Lalelelor, nr. 39, judeţul Iasi, înregistrata la Registrul Comerţului sub J22/2073/04.12.2012 si avand CUI RO30973065.

Accesul şi utilizarea site-ului www.elevatix.ro se face în termenii şi condiţiile de mai jos. Incalcarea acestor Termeni poate conduce la suspendarea permisiunii de utilizare a site-ului.

 1. Drepturi de proprietate intelectuală

SC MAXLAB SRL este proprietarul exclusiv al tuturor drepturilor de proprietate intelectuală referitoare la conținutului acestui site, inclusiv, fără a se limita la articole, text, fotografii, ilustrații.

Nicio secțiune din conținutul de proprietate intelectuală al acestui site nu poate fi reprodusă, distribuită sau publicată sub nici o formă sau prin  niciun mijloc, fără acordul prealabil scris al Societatii. Prin urmare, vizitatorii site-ului trebuie să înțeleagă și să consimtă să nu modifice, să vândă, sa preia informații, să distribuie sau să creeze lucrări/opere/ derivate pe baza imaginilor și a informațiilor publicate pe acest site.

Fotografiile, imaginile, textele expuse sunt proprietatea SC MAXLAB SRL sau a colaboratorilor sai, care au autorizat utilizarea lor.

Daca sesizati o incalcare a drepturilor de autor va rugam sa semnalati aceasta problema catre adresa office@elevatix.ro

 1. Operator de date cu caracter personal. responsabilul cu protecția datelor

SC MAXLAB SRL este Operator de date cu caracter personal, vizitatorii site-ului având posibilitatea ca pentru orice subiect legat de prezentul document si/sau de protectie a datelor cu caracter personal sa comunice cu Operatorul în orice moment la urmatoarea adresa de e-mail: office@elevatix.ro

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale site-ului nostru, în calitate de operator de date. Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, în contextul utilizarii site-ului nostru. Societatea nostra va pastra confidentialitatea acestor informatii.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR (General Data Protection Regulation (EU) 2016/679) pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 1. Produsele si garantiile oferite 

Descrierea produselor si solutiilor regasite pe website-ul www.elevatix.ro are caracter general de prezentare si corespunde parametrilor unei intregi categorii. Societatea garanteaza conformitatea imaginii cu cea a produselor in momentul realizarii materialului publicitar. Nu suntem raspunzatori pentru modificarile survenite in timp si nu putem fi trasi la raspundere pentru niciun fel de prejudiciu produs. Societatea isi rezerva dreptul de a modifica imaginea, caracteristicile si parametrii produselor fara niciun fel de notificare prealabila, tinand cont de dorinta societatii de a pune la dispozitia consumatorilor produse cu o tehnologie cat mai avansata si mai apropiata de nevoile consumatorilor, fara ca aceste modificari sa angajeze responsabilitatea SC MAXLAB SRL.

Garantia produselor pentru care se acorda garantie se solutioneaza prin trimiterea acestora la sediul Societatii prin repararea, inlocuirea produsului defect sau rambursarea contralavorii acestuia (stornarea facturii de vanzare), alegerea apartinand SC MAXLAB SRL. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei va fi suportata de catre client.

Garantia produselor nu se refera la produsele consumabile, acopera doar viciile de fabricatie si nu acopera manipulari/instalari/utilizari incorecte si nici deteriorarile mecanice survenite pe perioada transportului acestora catre client.

Returnarea produselor se va face conform politicii de returnare a Societatii, disponibila aici https://www.elevatix.ro/politica-de-returnare

 1. Conditii de utilizare 

Acest site, precum si orice serviciu de comunicare sau interactiv care poate fi pus la dispozitia dumneavoastra prin intermediul website-ului, au ca scop prezentarea si comercializarea produselor oferite de ELEVATIX.

Pentru a plasa o comanda pe site-ul nostru, este important ca suma sa depaseasca suma de 100 Lei (TVA inclus), in caz contrar comanda dvs nu poate fi plasata.

Utilizand aceste site si/sau serviciile aferente agreati, acolo unde este cazul, sa furnizati informatii adevarate, precise, de actualitate si complete despre dumneavoastra, astfel cum acestea apar in formularul de contact sau oricare alte formulare de inregistrare. In cazul in care oricare dintre informatiile furnizate de catre dvs. sunt neadevarate, imprecise, nu mai sunt de actualitate sau sunt incomplete, administratorul website-ului isi rezerva dreptul de a suspenda sau inceta oricare si/sau toate serviciile de utilizare curente sau viitoare.

Utilizarea acestui website sau a serviciilor puse la dispozitie prin intermediul acestuia nu va este permisa pentru oricare dintre urmatoarele actiuni: (i) falsificarea de titluri sau instrumente de plata ori manipularea identitatilor mentionate in materialele noastre; (ii) prezentarea sub o identitate falsa ori folosirea frauduloasa a unui act ce serveste la identificare, legitimare sau a unui astfel de act falsificat; (iii) incarcarea, afisarea, publicarea, trimiterea de e-mailuri, reproducerea, distribuirea sau orice alt fel de transmitere cu scop publicitar, de materiale promotionale, junk mail, spam, chain letters, scheme piramidale care nu sunt autorizate sau solicitate de catre destinatar; (iv) afectarea intr-un mod negativ a abilitatii altor utilizatori de a accesa site-ul Operatorului sau de a beneficia de serviciile aferente; (v) implicarea in orice activitate care este contrara sau care afecteaza in mod negativ scopul sau destinatia  website-ului sau a serviciilor inclusiv, dar nelimitandu-se la manipularea, coruperea sau alta actiune ori tentativa de acest fel care afecteaza partial sau in totalitate rezultatul Serviciilor, prin inregistrarea unor terte persoane fara acordul utilizatorului real sau inregistrarea multipla a aceleiasi persoane sub acelasi nume sau sub nume diferite etc.

 1. Modalitati de plata acceptate

Ca si modalitati de plata, ELEVATIX.ro accepta urmatoarele:

– ordin de plata sau virament bancar – daca optezi pentru aceasta metoda de plata, dupa confirmarea comenzii iti vom trimite factura finala sau proforma, pentru plata produselor. Livrarea comenzii se va face imediat dupa ce primim o dovada a platii, in format PDF, pe adresa office@elevatix.ro 

Date cont bancar:

 • Titular: SC MAXLAB SRL
 • IBAN: RO13INGB0000999909967427
 • Banca: ING BANK NV
 1. Materiale nesolicitate 

In administrarea site-ului, SC MAXLAB SRL nu solicita si nu doreste sa primeasca informatii confidentiale, secrete sau brevetate ori alte asemenea informatii de la dvs. prin intermediul website-ului, adreselor de e-mail sau orice alt mijloc.  Oricare informatie sau material propus sau trimis catre Operator nu va fi considerat confidential sau secret cu exceptia datelor cu caracter personal care sunt guvernate de un regim special.

 1. Drepturile operatorului

Administratorul site-ului va depune eforturile rezonabile pentru realizarea scopului site-ului si pentru asigurarea functionarii acestuia in bune conditii.

SC MAXLAB SRL îşi rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau şterge în orice moment porţiuni ale conţinutului site-ului, precum si dreptul de a restricţiona accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul său conținut. De asemenea, Societatea isi rezerva dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

 1. Limitarea raspunderii

SC MAXLAB SRL, directorii, angajatii sai, asociatii si/sau afiliatii nu vor raspunde pentru:

 • niciun fel de prejudiciu cu caracter direct/indirect, special, punitiv, incidental si, pe cale de consecinta, pentru nicio alta paguba care rezulta din disponibilitatea sau imposibilitatea de a folosi website-ul, chiar daca Operatorul sau agentii sai ar fi fost avertizati de posibilitatea producerii acestor pagube si indiferent de forma actiunii, contractuala sau extracontractuala;
 • orice reclamatie referitoare la erori, omisiuni sau alte inexactitati ale website-ului ori proprietati distructive ale acestuia.

SC MAXLAB SRL va fi responsabil numai in limitele legii.

De asemenea, deşi depunem toate eforturile pentru ca site-ul să fie disponibil permanent, sunt necesare operaţiuni de întreţinere de rutină. Prin urmare, nu garantăm disponibilitatea permanentă sau faptul că va putea fi accesat întotdeauna cu o anumită viteză sau cu o anumită funcţionalitate.

 1. Legislatia aplicabila

Legea aplicabila prezentului acord este legea romana, iar instantele de judecata competente sa solutioneze orice litigii rezultand din sau in legatura cu prezentul document sunt instantele judecatoresti din Romania. Nu garantam ca materialele incluse pe website sunt potrivite sau accesibile in orice alte teritorii si nici ca ele respecta legislatia din respectivele zone. Persoanele care acceseaza website-ul nostru din afara Romaniei, o fac din propria lor initiativa si sunt responsabile sa respecte legile locale.

 1. Comunicari si reclamatii

Utilizatorii sunt invitati sa trimita comentarii, note, sugestii, observatii sau raportari privind incalcarea unor reguli de utilizare a paginii la adresa de e-mail office@elevatix.ro.

Utilizatorii pot folosi aceasta adresa de mail si in cazul in care se considera vatamati in drepturile lor printr-o actiune a furnizorului.

Furnizorul va raspunde in maxim 30 de zile la toate sesizarile care sunt intemeiate si care contin datele de identificare ale expeditorului si descrierea adecvata a situatiei la care se refera.

Prin acceptarea prezenților Termeni și condiții, Clientul declară că este de acord ca datele sale personale să fie incluse în baza noastră de date și își dă în mod expres acordul ca datele sale personale furnizate să fie stocate, utilizate și prelucrate nelimitat de către SC MAXLAB SRL și colaboratorii/afiliații sai.

Informațiile privind datele cu caracter personal ale clientului pot fi transmise către Parchet, Poliție, instanțele de judecată și altor organe abilitate ale Statului, în baza solicitării acestora și în limitele prevăzute de lege.

 1. Actualizarea termenilor și condițiilor

Vizitatorii noștri sunt rugați să aibă în vedere faptul că prezenta Politică poate face obiectul unor modificări periodice de conținut, la fel ca și actualizarea site-ului. Prin urmare, este necesar să verificați Termenii și Condițiile de utilizare a site-ului www.elevatix.ro pentru orice actualizare.

* Discount-ul de 10% la prima comanda nu se acorda daca sunt in curs alte promotii sau reduceri de pret.