Cum sa folosesti corect biroul reglabil pe inaltime ELEVATIX PRO

In articolul anterior ti-am impartasit cateva sfaturi despre cum sa alegi biroul reglabil pe inaltime si caror aspecte sa le acorzi atentie. In continuare, pentru a profita pe deplin de beneficiile oferite de vedeta noastra, biroul reglabil pe inaltime ELEVATIX PRO, pentru sanatate, iti vom povesti de ce am ales elementele din dotare, la ce te ajuta si cum il poti configura personalizat pentru modul tau de lucru.

Am mentionat adesea despre cat este de important sa alternezi in timpul programului de lucru perioadele de lucrat de pe scaun cu cele din picioare, insa de prea putine ori am specificat ca ideal este ca acestea sa alterneze de la egal la egal. Respectiv, daca ai lucrat 1 ora de pe scaun, urmatoarea ora sa lucrezi in picioare sau daca ai lucrat doua ore de pe scaun, o ora sa o lucrezi in picioare. De avut in vedere ca nu este recomandat sa stai la birou in picioare mai mult de 60 de minute.

Cum faci sa iti fie usor si sa nu te chinui de fiecare data cand schimbi modul de lucru si sa potrivesti biroul la inaltimea dorita? Cu un singur buton, care dispune de functia de memorare. Astfel, cu un simplu push pe buton, biroul coboara sau se ridica la inaltimea setata care se afiseaza pe un display digital led. Dar de unde stim care este inaltimea “sanatoasa” la care trebuie sa fie biroul si monitorul/laptopul? Ecranul monitorului ar trebui sa fie la nivelul ochilor, dar nu prea aproape de fata. Ai grija sa pastrezi mereu o distanta de 50-70 cm. Treimea superioara a ecranului monitorului ar trebui sa fie la nivelul ochilor, astfel incat sa nu fii nevoit/a sa apleci gatul pentru a-l vizualiza. Si pentru a ne asigura ca asa va fi, biroul ELEVATIX PRO dispune si de suport pentru laptop/monitor (optional). 

Te ingrijoreaza ca alternarea frecventa a pozitiei de lucru sus-jos poate conduce la deteriorarea sistemului de elevare? Nici vorba! ELEVATIX PRO este prevazut cu senzor anti-coliziune si se opreste din miscare pentru a preveni ranirea sau deteriorarea. In plus, dispune de 2 motoare ce asigura fiabilitatea un timp indelungat, iar timpul de elevare este foarte redus, de ordinul secundelor. Siiiii…sssssst parca se aude ceva?!…cam atat de silentios este biroul in timpul elevarii.  

STOP fire si cabluri in care sa te impiedici! ELEVATIX PRO este prevazut cu priza cu 8 porturi ascunsa sub blat, 2 treceri pentru cabluri (optionale), 2 organizatoare de cabluri ascunse sub birou ce te ajuta sa pastrezi toate cablurile intr-un singur loc si in siguranta.  

Biroul ELEVATIX PRO este prevazut cu picioare pe 3 nivele. Cum te ajuta aceasta dotare? Este cu 33% mai rapid si ofera un interval de inaltime mai mare cu 33% decat cadrele cu picioare pe 2 nivele. 

Iti place ordinea si vrei sa iti stii toate lucrurile puse pe categorii? Atunci, comoda cu 3 sertare si spatiul de depozitare din dotarea biroului cu siguranta va fi printre dotarile tale preferate de la biroul ELEVATIX PRO.

La inceput, timpul pe care il vei petrece lucrand in picioare s-ar putea sa se resimta la nivelul picioarelor, al talpilor, iar pentru a elimina disconfortul creat, am venit in completarea biroului si cu un covoras minune, asa ii ziceam noi, ce are scopul de a alunga usoara senzatie de oboseala. Suportul moale sub picioare, ajuta circulatia oxigenului si promoveaza miscarea naturala. In alta ordine de idei, „it’s a must have”.  Printre toate acestea am tinut cont si de faptul ca acest birou de cele mai multe ori trebuie sa se incadreze in designul incaperii in care isi va gasi loc, asa ca ai posibilitatea sa alegi culoarea cadrului, modelul si culoarea blatului, precum si sa optezi GRATUIT pentru unul din urmatoarele accesorii: organizator metalic pentru cabluri, modul prize integrate, suport tastatura/spatiu depozitare.

Ce zici, ii faci loc lui ELEVATIX PRO in casa ta? Alege si tu un mod de lucru mai sanatos. Cu timpul iti vei multumi pentru aceasta investitie.