Ce spun clientii

Sunt foarte multumit atat de birou cat si de optionalele pe care le-am comandat. Prizele sunt integrate in birou si am totul la indemana, fara cabluri la vedere. La vechiul birou mereu ma incalceam in fire pe sub birou ca sa nu mai zic ca atunci cand aveam mai multe chestii de pus in priza niciodata nu aveam loc. Biroul arata super bine si este foarte silentios. Recomand!

Ionut Grecu / Mambu

Jobul meu presupune activitate de birou si petrec zilnic 6-8 ore pe scaun. De-a lungul timpului am schimbat mai multe scaune care speram sa ma ajute sa scap de durerile de spate si sa ma simt mai relaxat si confortabil pe parcusul zilei, dar fara rezulate. Cautand noi solutii am aflat despre birourile reglabile. Dupa ce m-am mai documentat, am decis sa incerc si aceasta varianta. Am ales ELEVATIX Pro despre care, dupa doar 3 luni de folosire, pot sa va spun ca sunt foarte incantat. Durerile de spate s-au diminuat, mi-am corectat pozitia de lucru si ma simt mai energizat de-a lungul zilei. Daca petreceti multe ore la birou va recomand sa optati pentru un birou reglabil!

Ovidiu / Freelancer

Inainte sa-mi iau biroul ergonomic ELEVATIX Pro ma intrebam cum voi putea tasta din picioare si cat de confortabil va fi... Pe atunci inca nu stiam ca ELEVATIX s-a gandit la toate si ca suportul ergonomic al tastaturii si al monitorului/laptop-ului imi permit sa lucrez cu usurinta fara sa imi scada deloc confortul in timpul activitatii. Pentru mine acest birou este mai mult decat mi-am imaginat ca imi poate oferi un birou. Mereu am fost un promoter al unui stil de viata sanatos si cu biroul ELEVATIX Pro reusesc sa imi sustin stilul de viata chiar si la lucru, ceea ce e minunat!

Mihai / Freelancer

Am achizitionat biroul de curand si sunt foarte multumit de alegerea facuta. In privinta montajului, asamblarea lui a fost destul de simpla. Materiale sunt de foarte buna calitate, se vad ca sunt foarte solide; nu degeaba biroul are garantie 5 ani! La apasarea butoanelor (sageata sus/sageata jos) de pe panoul de control biroul urca sau coboara pana la inaltimea dorita. De foarte mare ajutor e functia Memory care permite memorarea inaltimii dorite, adica permite sa prestabilesti cat urca si cat coboara blatul. Astfel ca eu am setat o inaltime optima cand stau jos si alta cand lucrez in picioare. In total se pot memora 4 inaltimi diferite. Eu zic ca e mai mult decat suficient. Cand coboara si cand urca e foarte silentios si ajustarea la inaltimea dorita se face in doar cateva secunde. Uneori parca ma simt in viitor cu biroul asta. Biroul are keyboard tray, ceea ce din punctul meu de vedere e un plus pentru ca poti pastra o distanta rezonabila fata de monitor. O alta chestie foarte faina e faptul ca are incorporat o cutie unde stau toate cablurile, deci nu mai stau pe jos sa ma pot impedica de ele. Sincer, minusuri nu i-am gasit. Recomand cu incredere!

De mai mult timp vroiam sa imi iau biroul ajustabil pentru ca lucrez la calculator 8h/zi si am anumite dureri de spate. Acuma, dupa achizitie, pot alterna intre a sta pe scaun si a sta in picioare si ma simt mult mai bine.

Dupa parerea mea, oricine lucreaza full time de la PC, ar trebui sa aiba un astfel de birou. Face o diferenta foarte mare si e mult mai sanatos sa poti lucra astfel.

Radu Apreutesei / Sustainalytics

Ai putea fi interesat si de

-20%
3.740,00 lei 2.990,00 lei TVA inclus
-20%
4.300,00 lei 3.440,00 lei TVA inclus
-16%
2.370,00 lei 1.990,00 lei TVA inclus
-50%
4.370,00 lei 2.185,00 lei TVA inclus