Biroul reglabil pe inaltime ELEVATIX Pro vs biroul Ergoliv vs biroul IKEA – pro & contra

De ce sa DA si de ce sa NU? Acest articol vine ca raspuns pentru potentialii nostri clienti, la dilema: de ce sa opteze pentru o solutie completa cum este ELEVATIX Pro in detrimentul altor optiuni existente pe piata, fie ele mai scumpe sau mai ieftine. Daca si tu esti curios, atunci, te invitam sa citesti pana la capat aceste randuri. Promitem sa fie cel putin captivant si valoros la nivel de informatii.

In articolul anterior, am discutat in amanunt despre toate dotarile biroului ELEVATIX Pro, insa, e drept ca niciodata nu l-am “barfit” in comparatie cu alte birouri reglabile pe inaltime existente pe piata. Si pentru ca am primit multe intrebari de ce este ELEVATIX Pro mai “cu mot” decat celelalte, respectiv biroul reglabil pe inaltime de la Ergoliv si biroul reglabil pe inaltime de la Ikea, am trecut la treaba si am comparat ce ofera fiecare in plus sau in minus.

Dam startul la + si – cu unul dintre cele mai importante dotari care tine de reglarea pe inaltime, si anume motorul de elevare. ELEVATIX Pro dispune de 2 motoare cu o capacitate de ridicare de pana la 150 kg (cea mai mare din piata) si o fiabilitate marita datorita faptului ca efortul de ridicare/coborare se distribuie pe cele 2 motoare, comparativ cu biroul de la IKEA care are un singur motor si suporta o capacitate de ridicare de pana la doar 70 kg. Astfel, in timp, puterea motorului poate scadea iar timpul de elevare poate creste. Iar biroul de la Ergoliv suporta o greutate de pana la 120 kg. Este importanta capacitatea de ridicare daca doresti sa pui un blat din lemn masiv de exemplu, care poate cantari chiar si 50-60 de kg.

Panoul de comanda din dotarea biroului ELEVATIX Pro face diferenta prin faptul ca dispune de functia de memorare, ceea ce biroul de la Ikea nu are. Un aspect destul de important pentru ca este destul de dificil sa incerci de fiecare data sa gasesti inaltimea potrivita atunci cand vrei sa lucrezi in picioare sau cand stai pe scaun. Ce are in plus biroul de la Ergoliv pe panoul de comanda este Bluetooth-ul si faptul ca te notifica atunci cand trebuie sa schimbi pozitia printr-o aplicatie pe telefonul mobil.

Dar nici ELEVATIX Pro nu este mai prejos! Poate fi dotat optional cu alte 2 tipuri de panouri de comanda mai performante, cu notificare sedentarism de exemplu sau cu posibilitate conectare telefon prin Bluetooth cu ajutorul unei aplicatii mobile.

Daca si tu urasti firele si cablurile care mereu te incurca pe sub birou, atunci trebuie sa stii ca biroul ELEVATIX PRO te scapa de acest neajuns. De ce? Spre deosebire de biroul de la Ikea si cel de la Ergoliv, biroul nostru este prevazut cu o priza cu 8 porturi ascunsa sub blat, 2 treceri pentru cabluri (optionale), 2 organizatoare de cabluri ascunse sub birou ce te ajuta sa pastrezi toate cablurile intr-un singur loc si in siguranta.  

De cele mai multe ori necesitatea unui astfel de birou nu vine o data cu renovarea sau achizitia mobilei din camera in care vrei sa il incadrezi. Astfel, apar probleme la nivel de dimensiune dar si de culoare. Un plus mare pentru biroul Elevatix Pro este faptul ca nefiind un produs de serie, atat dimensiunea, cat si culoarea se pot alege spre deosebire de biroul de la IKEA care este disponibil in doar cateva nuante si o dimensiune prestabilita iar cel de la Ergoliv este disponibil in doar 3 nuante si 2 dimensiuni. Biroul ELEVATIX Pro este in totalitate personalizabil incepand de la culoare cadru, culoare si dimensiune blat, accesorii si dotari suplimentare.

O alta diferenta a biroului ELEVATIX Pro in comparatie cu biroul de la IKEA si cel de la Ergoliv este data de faptul ca poate fi completat cu diverse accesorii, precum: suport pentru monitor/laptop, spatiu de depozitare sau suport pentru tastatura, suport unitate centrala, priza incastrabila pe blat, etc.. Ca un mic secret, suportul de tastatura e un mare plus si din prisma faptului ca intr-un fel te obliga sa pastrezi acea distanta sanatoasa de 50-70 cm fata de monitor si totodata iti asigura mai mult spatiu disponibil.

Un alt mare plus fata de celelalte birouri, picioarele cadrului biroului ELEVATIX Pro cu design fara gauri la vedere cresc stabilitatea biroului si confortul in acelasi timp cu imbunatatirea esteticului locului de munca. 

Sistemul de montare al biroului ELEVATIX Pro spre deosebire de birourile concurente de pe piata este unul sigur deoarece toate materialele si accesoriile sunt de calitate premium, blatul, cadrele si accesoriile vin cu gauri realizate cu o precizie milimetrica si nu in ultimul rand se livreaza cu un manual in care este explicat in detaliu si cat se poate de explicit modul de montare al biroului. In plus, daca intampini dificultati suportul de clienti iti vine in ajutor imediat. Tot ce trebuie sa faci este sa apelezi numarul de pe site.

Avand in vedere cele mentionate, consideram ca biroul ELEVATIX Pro ofera cel mai bun raport pret/calitate din piata!

Ti-a fost de ajutor acest articol? Daca da, poti sa dai un share pentru a veni in ajutor si altor persoane care s-au confruntat cu dilema ta. De asemenea, iti recomandam sa ne citesti in continuare pentru ca vom reveni si cu alte informatii cel putin la fel de utile.